Voimanlähde Joululahjaksi

Arkea parantavia treenejä omassa olohuoneessasi

Etu 6 kk ja 12 kk paketin ostajille!

Osta läheisellesi joululahjaksi avaimet parempaan toimintakyvyn ylläpitoon ja sen parantamiseen. Voimanlähde on treenipankki, josta löytyy monipuolisia fysioterapeutin suunnittelemia kotitreenejä, joita on helppo suorittaa kotoa käsin. Harjoittelussa on huomioitu mahdolliset toimintarajoitteet, joten esimerkiksi lattiatasossa tehtäviä harjoitteita ei ole. Treenit on jaoteltu selkeästi ja niiden tavoitteena on mm. parantaa nivelten liikkuvuutta ja kiputiloja, kehittää tasapainoa, sekä helpottaa selän ja niska-hartiaseudun jäykkyyttä, jotta toimintakyky säilyy ja arkiset askareet sujuvat kotona.

Tässä muutamia yleisimpiä syitä miksi vaivoja aina ilmaantuu:

– harrastetaan aina samoja lajeja, joten kehon kuormittaminen on yksipuolista

– palauttavat harjoitteet ja liikkuvuusharjoitteet jäävät liian vähiin

– vahvistetaan jo ennestään vahvoja lihaksia ja unohdetaan suuri osa muista kehon tärkeimmistä rakenteista

– liikunta on jaksottaista tai muuten epäsäännöllistä

Voimanlähde on juuri sinun läheisellesi oikea joululahja silloin, kun haluat tarjota hänelle fysioterapeutin suunnitteleman videotreenikirjaston, jonka avulla hän pääsee huoltamaan kehoaan eikä jää yksin vaivojensa kanssa. Sadat samojen ongelmien parissa kamppailleet ihmiset ovat jo saaneet apua Voimanlähteestä – toivottavasti saan auttaa myös sinun läheisiäsi!

Tilaa Voimanlähde

“Kuntoni on huomattavasti parantunut, hapenottokykyni lisääntynyt ja nivel ym. särkyni vähentyneet. Saan valtavasti sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja treenin jälkeen ja siksi olen Voimanlähteestä todella kiitollinen!”

Krista B.

“Serkkuni ilmoitti minulle tästä jumppamahdollisuudesta. Onneksi, sillä tämähän on aivan korvaamaton apu kunnossa pysymiseen!

Jussi on verraton ohjaaja, selkeä-sanainen ja ohjeinen. Jaksot ovat harkiten koottuja, sopivan mittaisia ja tehokkaita.”

Eija H.

“Tässä hommassa on vain yksi paha puoli, se koukuttaa ja pahasti!

Jos yksikin päivä uhkaa jäädä ilman jotain näistä Voimanlähteen jutuista, morkkis hiipii heti helmoihin – Kiitos siitä!”

Marja L.
Voimanlähde - Elinvoimaa etänä

Voimanlähteessä

  • jokainen treeni on fysioterapeutin suunnittelema
  • kaikella tekemisellä on selkeä tavoite → harjoittelussa keskitytään määrän sijasta laatuun
  • tekeminen on hauskaa, jotta motivaatio harjoitteluun säilyy
  • saat apua oman toimintakykysi kannalta tärkeimpien treenien valintaan

Voimanlähteessä olet osa yhteisöä, joka motivoi ja auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi. Käyttäessäsi Voimanlähdettä harjoituskokonaisuutesi pysyy monipuolisena ja järkevänä toimintakyvyn kannalta oleellisimpien osa-alueiden suhteen.

Voimanlähteen sisältö on päivittyvää ja tiedät aina milloin on minkäkin harjoitteen vuoro. Osallistujat saavat Voimanlähteen laajan videotreenikirjaston käyttöön ja voivat tehdä harjoitteita juuri silloin kun heille sopii. Treenejä on eri kestoisia, haastavampia ja kevyempiä, eri välineillä tai ilman ja kohdennettuna kehon eri osiin.

Tilaa Voimanlähde

Tilaa nyt joululahja läheisellesi

Nyt saat Voimanlähteen edulliseen hintaan ostaessasi kerralla joko 6 kk tai 12 kk. Ostaessasi joululahjaksi Voimanlähteen, se on voimassa ostohetkestä joko 30.6.2022 tai 31.12.2022 saakka, riippuen siitä kumman paketin olet ostanut.

Mikäli sinulle tai läheisellesi tulee jotain kysyttävää Voimanlähteestä, voitte olla yhteydessä puhelimitse 045 175 8696 tai sähköpostitse [email protected]

168.00  (sis. alv.)
89.00  (sis. alv.)
16.90  (sis. alv.)

Miten läheiseni pääsee käyttämään Voimanlähdettä?

Syötä kassalla tähdellä merkittyihin kohtiin omat tietosi. Laita lisätietoja-kohtaan lahjan saajan nimi, sähköpostiosoite, sekä lähiosoite.

Saat heti tilauksen jälkeen tervetuloviestin, mutta Voimanlähteeseen kirjautuminen ei onnistu välittömästi. Lähetän sinulle sähköpostitse lahjan saajalle tarkoitetun helpon kirjautumisohjeen heti, kun olen ehtinyt luoda hänelle käyttäjätunnukset. Näin voit antaa lahjan haluamanasi ajankohtana läheisellesi.