Voimanlähde

Arkea parantavia treenejä omassa olohuoneessasi

 

Arvoisa kanssakulkija,

oletko huolestunut muutoksista toimintakyvyssäsi? Tilanteesta, jossa alkujaan pienet jäykkyydet ja jomotukset ovat lähes huomaamatta alkaneet muuttaa kehosi asentoa ja häiritä arkisia askareita. Tunnet kenties, miten selkä- tai nivelkivut haittaavat liikkumistasi? Tai niska on jäykistynyt ja hartiat niin jumissa, että ahdistaa?

Olet ehkä kuitannut asian syyttämällä iän tuomia muutoksia. Hetken päästä huomaat tilanteen kuitenkin muuttuneen niin, että et enää pystykään entiseen tapaan nauttimaan itsellesi merkityksellisistä asioista.

Olet yrittänyt parhaasi: kävellyt ahkerasti, pyöräillyt, harrastanut vesiliikuntaa ja käynyt kuntosalillakin, mutta silti aina tuntuu olevan vaivoja. Syy ei ole sinussa, vaan siinä miten olemme tottuneet ajattelemaan terveyttä edistävästä liikunnasta.

Tässä muutamia yleisimpiä syitä miksi vaivoja aina ilmaantuu:

  • harrastetaan aina samoja lajeja, joten kehon kuormittaminen on yksipuolista
  • palauttavat harjoitteet ja liikkuvuusharjoitteet jäävät liian vähiin
  • vahvistetaan jo ennestään vahvoja lihaksia ja unohdetaan suuri osa muista kehon tärkeimmistä rakenteista
  • liikunta on jaksottaista tai muuten epäsäännöllistä

Voimanlähde on sinulle juuri oikea paikka silloin, kun tunnet että kehosi pitäisi voida paremmin. Tässä porukassa et jää yksin vaivojesi kanssa, oli ne sitten isoja tai pieniä. Voimanlähteessä nautit fysioterapeutin sinulle antamista treenivinkeistä ja tehokkaista harjoitteista – oman aikataulusi mukaan.

Sadat kanssasi samojen ongelmien parissa kamppailleet ihmiset ovat jo saaneet apua Voimanlähteestä. Toivottavasti saan auttaa sinua samoin kuin vaikkapa Eijaa, Kristaa ja Marjaa.

“Kuntoni on huomattavasti parantunut, hapenottokykyni lisääntynyt ja nivel ym. särkyni vähentyneet. Saan valtavasti sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja treenin jälkeen ja siksi olen Voimanlähteestä todella kiitollinen!”

Krista B.

“Serkkuni ilmoitti minulle tästä jumppamahdollisuudesta. Onneksi, sillä tämähän on aivan korvaamaton apu kunnossa pysymiseen!

Jussi on verraton ohjaaja, selkeä-sanainen ja ohjeinen. Jaksot ovat harkiten koottuja, sopivan mittaisia ja tehokkaita.”

Eija H.

“Tässä hommassa on vain yksi paha puoli, se koukuttaa ja pahasti!

Jos yksikin päivä uhkaa jäädä ilman jotain näistä Voimanlähteen jutuista, morkkis hiipii heti helmoihin – Kiitos siitä!”

Marja L.
Tilaa voimanlähde

Voimanlähde on yksi monipuolisimmista ja helpoimmista tavoista pitää keho vahvana, liikkuvana ja kivuttomana, jotta voit jatkossakin nauttia itsellesi tärkeistä asioista. Mikä parasta, voit nyt kokeilla sitä ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan (8,45 €) ja sen jälkeen vain 16,90 € / kk. Ilman määräaikaisia sopimuksia ja täydellä tyytyväisyystakuulla.

Voit liittyä mukaan mihin aikaan kuukaudesta vain, sillä ajat lasketaan liittymispäivän mukaan.

Tule mukaan Voimanlähteeseen

Voimanlähteessä

 • jokainen treeni on fysioterapeutin suunnittelema
 • kaikella tekemisellä on selkeä tavoite → harjoittelussa keskitytään määrän sijasta laatuun
 • tekeminen on hauskaa, jotta motivaatio harjoitteluun säilyy
 • saat apua oman toimintakykysi kannalta tärkeimpien treenien valintaan

Voimanlähteessä olet osa yhteisöä, joka motivoi ja auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi. Käyttäessäsi Voimanlähdettä harjoituskokonaisuutesi pysyy monipuolisena ja järkevänä toimintakyvyn kannalta oleellisimpien osa-alueiden suhteen.

Voimanlähteessä nautit tehokkaista harjoitteista ja treenivinkeistä oman aikataulusi mukaan – katso mitä se tarjoaa sinulle.

Maanantai: Voimanlähteen viikon treeni, johon saat sähköpostitse linkin. Tämä harjoitus on tarkoitus tehdä viikon aikana silloin, kun se omaan aikatauluusi sopii.

Torstai: Torstaisin Voimanlähteen treenikirjasto päivittyy uudella harjoitusohjelmalla. Saat tiedon uudesta treenistä sähköpostitse.

Voimanlähde sisältää laajan videoitujen treenien kirjaston. Tästä aihealueittain ryhmitellystä kirjastosta voit tehdä itsellesi merkityksellisimpiä treenejä oman aikataulusi mukaisesti.

Ohjelmia on eri kestoisia, haastavampia ja kevyempiä, välineillä tai ilman ja kohdennettuna kehon eri osiin. Siispä löydät niistä varmasti aina itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Kokeile ensimmäinen kuukausi -50% (8,45€) ja sen jälkeen Voimanlähde maksaa vain 16,90 € / kk. Jos et ensimmäisen kuukauden aikana koe hyötyväsi treeneistä, saat maksun takaisin. Reilu peli, eikö vaan?

Tilaa voimanlähde

Voimanlähteessä harjoitteet eivät ole vain “yleistreeniä” koko keholle, vaan fysioterapeutin tekemiä täsmätreenejä toimintakyvyn kannalta tärkeisiin osa-alueisiin. Mihin vain tarvitset fysioterapeuttista apua, löydät sen Voimanlähteestä. Tässä on esimerkkinä muutama treenikirjaston useista kymmenistä treeneistä, löytyisikö jo näistä jotain itsellesi hyödyllistä?

Apua alaraajoille:

 • Alaraajojen kramppeja ehkäisevä treeni (35 min.)
 • Treeni kipeille polville (tennispallo osassa liikkeistä) (28 min.)
 • Kipua lonkan päällä? – Lonkan bursiitin hoito (13 min.)

Helpotusta iskiasvaivoihin:

 • Akuutti iskias, pyyhe (ja tennispallo) apuna (18 min.)

Kaatumisten ennaltaehkäisyyn:

 • Tehokas tasapainotreeni (32 min.)
 • Hyvänlaatuinen asentohuimaus (18 min.)

Selän hyvinvointiin:

 • “Emännänkyhmyn” oikaisu kepin ja seinän avulla (25 min.)
 • Yläselän ja hartian venyttely (16 min.)
 • Alaselkä liikkuvaksi kepin avulla (39 min.)

Yläraajoille toimintakykyä:

 • Kipeän olkapään hoito (23 min.)
 • Puristusvoima ja käsien verenkierto pyyhkeen (ja tennispallon) avulla (26 min.)

Hengityselimistölle:

 • Keuhkoja avaavat harjoitteet (13 min.)

Oheisessa listauksessa on vain pintaraapaisu Voimanlähteen aihealueista ja niiden sisältämistä treenivaihtoehdoista, joten saat varmasti apua omiin ongelma-alueisiisi.

Voit aina valita itsellesi sopivan haastavuuden, joten harjoitteet ovat yhtä hyödyllisiä aktiiviselle liikkujalle kuin vähemmän liikkumaan tottuneellekin. Voimanlähteessä on myös paljon erilaisten kiputilojen hoitoon tarkoitettuja treenejä, joten vaikkapa polvi- selkä- tai olkapääkipu ei ole este vaan suositus harjoitteiden tekemiselle. Välinehankintojakaan ei tarvitse tehdä, sillä treeneissä tarvittavat välineet löydät kotoasi. 

Tuloksia on paljon helpompi saada aikaan, kun joku motivoi ja ohjaa oikeaan suuntaan.

liity porukkaan tästä

Kokeile ensimmäinen kuukausi -50% (8,45€) ja sen jälkeen Voimanlähde maksaa vain 16,90 € / kk.

Tiedän sinulle olevan Voimanlähteestä niin paljon iloa ja hyötyä, että lupaan kyselemättä palauttaa maksun, jos et ensimmäisen kuukauden aikana koe hyötyväsi treeneistä. Tervetuloa Voimanlähteeseen!