Moikka!

Koska olet löytänyt tiesi tänne, niin varsin todennäköisesti tunnemmekin jo EtäTuoliFysiosta. Olen varma, että jos olet pitänyt EtäTuoliFysiosta, niin tulet pitämään Voimanlähteestä vielä paljon enemmän!

Voimanlähde on yksi monipuolisimmista ja helpoimmista tavoista pitää keho vahvana, liikkuvana ja kivuttomampana, jotta voit jatkossakin nauttia itsellesi tärkeistä asioista. Mikä parasta, voit kokeilla sitä ihan heti!

Käyttäessäsi Voimanlähdettä pidän huolta siitä, että harjoituskokonaisuus pysyy monipuolisena ja järkevänä toimintakyvyn kannalta oleellisimpien osa-alueiden suhteen. Siksi Voimanlähteen sisältö on päivittyvää ja kerron sinulle aina, milloin on minkäkin harjoitteen vuoro. Liittyessäsi mukaan saat Voimanlähteen laajan treenikirjaston käyttöösi ja voit tehdä treenit juuri silloin kun itsellesi sopii.

Treenejä on eri kestoisia, haastavampia ja kevyempiä, eri välineillä tai ilman ja kohdennettuna kehon eri osiin. Siispä löydät niistä varmasti aina itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Haluan että mukaan tuleminen olisi kaikille mahdollista ja siksi Voimanlähde maksaa ainoastaan 16,90€/kk. Haluan myös, että voit tulla mukaan rauhassa ja hyvillä mielin, sekä olla varma, että olet tyytyväinen sisältöön ennen kuin maksat mitään. Siksi saat Voimanlähteelle 14 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Annan sanani myös siitä, että voit peruuttaa tilauksen helposti ihan milloin tahansa. Ilmoitus sähköpostitse tai soittamalla riittää. Voit tilata tunnukset turvallisin mielin ja lähteä tutustumaan Voimanlähteeseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Tilaa omat tunnuksesi Voimanlähteeseen

Tai vaihtoehtoisesti lähetä minulle nimesi ja lähiosoitteesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected], niin lähetän sinulle tunnukset Voimanlähteeseen. Mainitse erikseen, jos haluat laskun sähköpostin sijaan kirjeenä. (Nimi ja lähiosoite tarvitaan tilauksen vahvistamiseen, eikä näitä tietoja käytetä mihinkään muuhun.)

Olen apunasi jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää mieleen.

Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse [email protected] ja toki soittaakin saa numeroon 045 175 8696. Jätä viesti, jos olen asiakastyössä enkä pysty vastaamaan puheluusi, niin soitan sinulle takaisin.

Alla vielä vastaus muutamaan yleiseen kysymykseen.

Harrastan säännöllisesti liikuntaa (kävelyä, uintia, kuntosalia, ohjattua liikuntaa, tms.), joten kannattaako minun liittyä Voimanlähteeseen?

  • Säännöllisesti liikkuvat ihmisetkin ihmettelevät, miksi erilaisia vaivoja ilmaantuu vaikka kuinka yrittää liikkua ja pitää huolta itsestään. Lähes aina kyse on siitä, että samat lihasryhmät ja toimintaketjut saavat viikosta toiseen vähintään tarpeeksi treeniä, joka toistuu samankaltaisena. Ratkaisu ei ole lisätä harjoittelua, vaan tehdä sitä järkevämmin. Minun työni on auttaa sinua siinä.

En juurikaan harrasta liikuntaa, uskallanko tulla mukaan?

  • Harjoitteista on valittavissa eritasoisia vaihtoehtoja (myös istuen tehden), joten löydät varmasti itsellesi sopivat treenit. Nyt on paras hetki aloittaa!

Netistä löytyy ilmaisiakin treenejä, miksi siis maksaisin?

Hyödyt Voimanlähteestä merkittävästi muutaman euron kuukausimaksulla.

  • Tiedät, että jokainen liike on fysioterapeutin suunnittelema ja jokaisella liikkeellä on selkeä tavoite.
  • Harjoittelu ohjataan niin, että se on turvallista.
  • Harjoittelukokonaisuus on tarkasti suunniteltu jatkumo, jonka tarkoituksena on monipuolisen ohjelman myötä harjoittaa tasapuolisesti kaikkia toimintakyvyn ja elämänlaadun kannalta tärkeimpiä osa-alueita.
  • Takaan, että huomaat hyötyväsi harjoittelusta jo ensimmäisen kuukauden aikana, tai saat rahasi takaisin.

Katso tästä ohjevideo tunnusten tilaamiseen: