Miltä TuoliFysio-tunnille osallistuminen tuntuu? 

Hienoa että tulit paikalle, minulla on sinulle nimittäin hyviä uutisia. Muistatko miltä liikkuminen tuntui 10 vuotta sitten, tai 20? Oikeanlaisten ja säännöllisesti tehtyjen harjoitteiden myötä kehosi alkaa kääntää kalenterin lehtiä reippaasti taaksepäin. TuoliFysio-tunneilla voit olla varma kulkevasi jokaisen liikesarjan myötä hyvää vauhtia oikeaan suuntaan. Noustessasi TuoliFysio-tunnin päätyttyä tuolilta, koko kehossa tuntuu pehmeä lämpö ja kaikki nivelet tuntuvat liikkuvan paremmin kuin aikoihin. Jäät ehkä hetkeksi vielä vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa ja vastaat mielessäsi myöntävästi, kun ohjaaja huikkaa “Nähdään ensi kerralla!”.

Tunneilla harjoitetaan koko kehon nivelliikkuvuuksia ja tukilihaksistoa, tasapainoharjoittelua unohtamatta. Tuloksena kivuttomampi ja liikkuvampi keho, jossa veri kiertää niin kuin pitää! Liikkeet ovat säädeltävissä omalle keholle sopiviksi ja harjoittelu tehdään pääosin tuolilla istuen. TuoliFysio on sopiva harjoitusmuoto lähes jokaiselle ja treeniseura mitä parhainta, tule ihmeessä kokeilemaan!

Lämpimästi tervetuloa mukaan porukkaan!

Viestillä saa vauhtia rattaisiin jos paikkakunnallasi jo odotellaan TuoliFysion rantautumista, mutta ohjaajaa ei vielä löydy! Kaikenlainen muu palaute TuoliFysiota koskien on myös enemmän kuin tervetullutta.

Puuttuuko paikkakunnaltasi vielä TuoliFysio-ohjaaja?

– Huomasithan, että voit myös itse ryhtyä ohjaajaksi?

Kerro minne ja minkälaiselle ryhmälle toivoisit TuoliFysio-ohjaajaa. Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, niin sinuun ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.